Over Stella

_MG_5356 (2)

Mijn naam is Stella Maravelias en ik ben eigenaar van Stella Maravelias Consultancy. Na mijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik als senior manager, fondsenwerver, consultant en onderzoeker ruim 20 jaar werkzaam bij diverse maatschappelijke en commerciële adviesbureaus in het sociale domein. Ik heb bestuurlijke en leidinggevende ervaringen. Ik coach en stuur betaalde medewerkers, vrijwilligers en stagiaires aan. Daarnaast heb ik diverse bestuursfuncties bekleed. Op dit moment bekleed ik de functie van Voorzitter van het bestuur van Stichting STOER/De Waerschut, een activiteitencentrum voor ouderen in Rotterdam Noord (www.dewaerschut.nl).

Ik  ben een netwerker pur sang en mijn kracht zit in het tot stand brengen van strategische samenwerkingsverbanden met gemeentelijke en provinciale overheden en maatschappelijke organisaties in het sociale domein voor diverse opdrachtgevers en projecten. Voor projecten werf ik financiële middelen bij stichtingen, vermogensfondsen, gemeentelijke en provinciale overheden, het bedrijfsleven, het Rijk en Europese fondsen.

Ik werk vanuit de volgende kernwaarden: integriteit, betrouwbaarheid, mensgerichtheid, enthousiasme en passie, maatschappelijk betrokken en onafhankelijk. Mijn streven is om vanuit deze kernwaarden het beste resultaat voor mijn opdrachtgever te bereiken.

Mijn competenties zijn dat ik daadkrachtig en energiek ben, resultaatgericht en pragmatisch ingesteld ben, een groot analytisch en empathisch vermogen heb en doelgroepen en instellingen met elkaar kan verbinden.

Collega’s en opdrachtgevers noemen mij betrouwbaar en serieus, innemend, enthousiast, daadkrachtig en prettig om mee samen te werken.

Track of record op het gebied van fondsenwerving:

Meerdere driejarige subsidies verkregen voor diverse opdrachtgevers bij stichtingen, vermogensfondsen, gemeentelijke en provinciale overheden en Dress for Success WorldWide (€ 250.000, € 220.000, € 150.000, 4 x € 55.000, 2 x € 40.000, 3 x € 10.000, € 25.000 en 3 x € 2.500).

Voor nadere kennismaking, offerteverzoek of intake kunt u met mij contact opnemen op telefoonnummer: 06-39001191 of via het e-mailadres: s.b.maravelias@tele2.nl.