Column en artikel schrijven

Column en artikel schrijven over een maatschappelijk thema

Om een bepaald maatschappelijk thema voor het voetlicht te brengen, zijn vaak heldere inzichten en analyses nodig. Mijn columns en artikelen geven vaak een verhelderende kijk op een bepaald vraagstuk. Mijn haarscherpe analyses zorgen in veel gevallen voor een eye-opener.

 

Heeft u behoefte om een bepaald maatschappelijk thema onder de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep, dan kunt u gebruik maken van mijn heldere en analytische schrijfstijl:

  • Analyse van de doelgroep waarvoor het artikel en/of column bedoeld is.
  • Literatuuronderzoek en/of veldonderzoek.
  • Schrijven van het artikel en/of column.

 

Zo heb ik artikelen en columns geschreven over de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling, het voorkomen van eerwraak en eergerelateerd geweld en waarom potentiële daders van eerwraak eigenlijk ook slachtoffers zijn van het fenomeen eerwraak.

Mijn columns en artikelen zijn verschenen in het tijdschrift “MO Samenlevingsopbouw” en op websites, zoals: www.HalloKezban.nl, www.wereldjournalisten.nl, www.miramedian.nl, www.maroc.nl en op mijn blogs

Zie ook mijn blogs.